top of page

Om

Karina Stääv Ardelius

Efter drygt 20 år i kommunikationsbranschen valde jag att söka ny energi och balans i livet och diplomerade mig inom psykosyntes, coaching, mindfulness. Jag har även en fil. kand i marknadskommunikation (IHR), psykologi, ledarskap och hälsa och är Europeisk Auktoriserad Counsellor via RACS@. Idag jobbar jag med önskad utveckling för individer, grupper och organisationer.

Med min mångåriga erfarenhet som filmproducent, akademiska utbildning och förankring i de konkreta och integrativa disciplinerna, känner jag mig trygg och stadig i att möta de flesta angelägenheter som du, eller ni, kommer med. Såväl de djupaste existentiella frågorna som de yrkesspecifika och organisatoriska. 

NÄRVARO, MEDVETENHET OCH BALANS

Vägen mot självförverkligande är en inre resa som börjar med oss själva. Personligen hittade jag hem med hjälp av psykosyntes, yoga och mindfulness. Där fick hela jag plats och mitt holistiska förhållningssätt en förankring. Ju mer  integrerad, fri och autentisk jag kunde vara desto mer gynnade det mig själv och mina relationer, både personliga och yrkesmässiga. Genom ökad medvetenhet och mer närvaro i mig själv hittade jag balansen mellan varande och görande, avslappning och kraft, min inre och min yttre värld. Såsom symbolen Yin och Yang, där två polariteter kompletterar och förutsätter varandra. Jag gör också fler medvetna val utifrån mitt sanna jag, vilket gjort livet rikare, mer harmoniskt och mer meningsfullt. För mig är det viktigt och värdefullt att nu vara ett stöd i andra människors utveckling.

 

Jag mediterar dagligen, fortbildar mig kontinuerligt och går just nu en påbyggnadsutbildning till parterapeut inom IMAGO. Jag har också ett 2-årigt uppdrag som mentor till studenterna på Psykosyntesakademins utbildning "inre ledarskap".

IMG_7437.jpg
Utbildningar

- Dipl. Psykosyntesterapeut, PsA®, en 4-årig psykologi- och terapiutbildning i inre ledarskap, individuell terapi och gruppprocesser. www.psykosyntesakademin.se

- Dipl. Handledare, PsA®, en 1-årig påbyggnadsutbildning på www.psykosyntesakademin.se

- Auktoriserad RACS Counsellor®, Europeisk nivå

- Dipl. Coach, genom ICF-ackrediterade www.novus-coachutbildning.se

- Fil kand. inom Marknadskommunikation (IHR), Psykologi, Kommunikation, Ledarskap och Hälsa, samt kurser som Det professionella samtalet 1 & 2, Argumentationsanalys, Human behaviour and culture och Filmvetenskap www.su.se samt Psykiatri www.uu.se

- UGL- Utveckling av grupp och ledare, www.harochnu.com

- SLM- Self managing leadership. www.oxfordleadership.com

- LMI- Leadership Management International, en 1-årig ledarskapsutbildning genom www.lmisweden.se

- Cert. Mindfulnessinstruktör samt Mindfulness på arbetsplatsen. www.mindfulnesscenter.se

- Cert. Basmedicin/Medicin 1. www.axelsons.se

- Cert. Mediyogalärare, steg 1 och 2. www.mediyoga.se

- Cert. Klassisk yogalärare (RYT 200), gravid- och yinyogalärare. www.atmajyoti.se

Ett urval av uppdragsgivare
Skärmavbild 2022-10-06 kl. 15.36.35.png

bottom of page